Onze visie

D&D Fisc biedt een
onafhankelijke, deskundige &
betaalbare dienstverlening.

Als boekhoudkundig en fiscaal adviesbureau begeleiden we u en uw zelfstandige onderneming van A tot Z. Gaande van een volledige startersservice aan beginnende ondernemingen, over begeleiding en advies bij de ontwikkeling en uitbouw van uw bedrijf, tot een volledige begeleiding bij een mogelijke overlating of vereffening.

Wij streven ernaar onze klanten een totaaloplossing te bieden en trachten dit te realiseren via één enkel aanspreekpunt binnen ons kantoor. Wij hechten immers een groot belang aan de vertrouwensband die wij ontwikkelen met ons cliënteel en menen dat dit best gerealiseerd wordt via één contactpersoon die ook vennoot is binnen ons kantoor.

De rol van een boekhoudkundig en fiscaal specialist is van essentieel belang bij de uitbouw van uw professionele activiteiten. Graag zijn wij deze vertrouwenspersoon voor u.

Over ons

Klantgericht

Wij stellen ons bijzonder flexibel op inzake samenwerking.
Verschillende werkvormen zijn bijgevolg mogelijk, zoals:

  • wij verzorgen zelf uw boekhouding van A tot Z.
  • u houdt uw boekhouding in eigen beheer en boekt zelf in, via een VPN-verbinding op onze server. Wij springen bij, wanneer gewenst en werken uiteraard af.
  • uw interne boekhouder verwerkt de dagdagelijkse boekhouding in uw eigen boekhoudsysteem. Wij verzorgen het opstellen van de balans en fiscale aangifte.

Een vlotte bereikbaarheid op het vlak van communicatie vinden wij prioritair. Wij trachten de gestelde problemen en of vragen binnen een zo kort mogelijke tijdspanne op te lossen.

Onafhankelijk

D&D Fisc BVBA is een volledig onafhankelijk kantoor dat, indien nodig, beroep doet op externe adviseurs. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid netwerk uitgebouwd met juristen, notarissen, bankiers, advocaten, specialisten op het vlak van sociale wetgeving, enz. Voor elk soort probleem vinden wij, waar nodig, wel de meest geknipte expert.

Deskundig

Alle vennoten bezitten de titel boekhouder-fiscalist, alsook hebben ze de supplementaire studies Fiscale wetenschappen afgerond.
Wij streven er ook naar – zowel door interne als externe opleidingen – steeds ‘up-to-date’ te blijven, alsook onze medewerkers op de hoogte te houden van alle recente nieuwigheden. Via onze nieuwsbrieven informeren wij ons cliënteel van de voornaamste en meest recente fiscale wijzigingen binnen ons land.

Betaalbaar

Van in den beginne zijn wij ervan uitgegaan dat adviezen betaalbaar moeten zijn en blijven. Dit blijft hoog in ons vaandel staan en wij zien daar nauw op toe bij de facturatie. Wij werken doorgaans op regiebasis daar dit volgens ons het meest eerlijke systeem betreft gezien niet elke klant dezelfde behoeften heeft.